Dagens gatlopp

Tack SVT för kvällens utmärkta skampåle. Med hjälp av intellektuella giganter såsom Claes Malmberg och Frida Johansson Metso krossade man effektivt rödvinskommunisten Jan Myrdal, framförallt genom att avbryta hans långa och krångliga anföranden. Janne Josefsson hejade glatt på och avslutade det hela med att ställa en brilliant fråga till Jan Myrdal om Pol Pot och om han är landets största ”diktaturkramare”.

Det här var inte ett lågvattenmärke, det var ett par mil under Marianergraven.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

7 reaktioner på ”Dagens gatlopp

 1. Ja, det är snudd på obegripligt att han gick dit. Antagligen har han ingen koll på vad som visas på SVT längre.

 2. Jag förstår om Myrdal i framtiden bojkottar dessa sk ”debattprogram” i framtiden. Det kan ju inte var så kul att möta en skränig högermobb och en partisk programledare. Fy fan!

 3. Sveriges pinsammaste man- Jan Myrdal!!

  TV-programmet debatt hade Jan Myrdal i studion igår kväll, där han denna gång försvarade massakern på Himelska Fridens torg. Inför Sveriges folk så avslöjas han som den politiska stolle han är , avklädd inpå bara kroppen. Han klär av sig själv bokstavligen!
  Myrdal är Kinas megafon i vårt land , en försvarare av den perverterade diktaturen med folkets blod på sina händer ända sedan 50 år tillbaka.
  Kinas kommunister har tagit livet av mer än 75 miljoner människor. Den kommunistiska ledningen framstår som den mest hårdföra regimen som någonsin har funnits på jorden.
  Att Myrdal försvarar mördare är ju inget nytt, han har alltid försvarat Stalins utrensningar, Pol Pots folkmord och alltid försvarat det som händer i Kina. Jag skrev en blogg för ett tag sedan där jag ansåg att han skulle inte anlitas som föreläsare. Myrdal företräder en brottslig politik på samma sätt som företrädarna för nazisterna gör.
  Han må ha sina åsikter men varför ska han få chansen att föra ut sin dynga i tex skolorna.

  Nu vet jag att så kommer ej att ske utan vissa lärare som är kommunister kommer fortfarande att fixa möjlighet för Myrdal att komma ut till olika högskolor och propagera.
  DN publicerade för ett tag sedan ett upprop där delar av kultureliten vände sig emot att kommunismen granskades på samma sätt som man tidigare hade granskat nazismen. En otäck känsla att veta, att så många lärare och kulturarbetare fortfarande inte har insett kommunismens förbrytelser och blodiga historia!
  Jag är stolt över att jag har varit med om att lägga ner Sveriges Kommunistiska Parti . Vi studerade Marx-Lenin-Stalin-Mao och insåg att det var ideologin det var fel på.
  Vi kom fram till att kommunismen inte ens var rätt till sin tanke utan enbart leder till ett nytt förtryck. Ett förtryck riktat mot hela folket och där en liten klick makthavare alltid är beredda att ta till vilka metoder som helst för att behålla sin makt och sina privilegier.

  Myrdal var medlem i SKP men han ville vara hemlig medlem av någon anledning och deltog inte på samma villkor som vi andra. Typiskt överklasskommunist och detta uppvisar han fortfarande. Jag tror att de som såg debatt igår insåg rätt snart att han är en tom tunna som bullrar.

 4. Den där Claes Malmberg är en ociviliserad tönt och bär sig så dumt åt att man får skämmas att man är svensk. Jag anser Jan Myrdal är en fantastisk människa som skrivit många böcker jag läst och en intellektuell person i motsats till Claes Malmberg som är bedrövligt obildad. Man sitter inte och häver ur sig sådana kommentarer som han gjorde mot en erkänt duktig Kina-kännare och författare av stor mått. Claes Malmberg borde skämmas och be Myrdal om ursäkt. Man behandlar inte en äldre människa på detta sätt och vilken debatteknik Claes hade – bara skrek högt och lät ingen annan komma till tals. Skäms på dig Malmberg. Jag har alltid tyckt du är en stor trams och nu har du fallit så lågt man kan falla.
  Du är inget annat än en modebuddist – en sann buddist uppträder på intet sätt som du gjort i detta program.
  Offentlig ursäkt till Myrdal vore på sin plats.

 5. Skrämmande och sorgligt att se en människa som Jan Myrdal, så förblindad av kärlek till sin ”ofelbara” röda ideologi att han tappat både en human människosyn samt kontakt med verkligheten.

  Om Claes Malmbergs vilda gestikulerande under debatten var tänkt som uppercuts eller jabbar(?) så är jag ledsen han missade.

 6. Jan Myrdal är den största jävla skitstöveln och hycklaren som finns i Sverige. Såna som han förtjänar inte att leva. Han borde rent ut sagt för fan ha en kula i huvudet…

 7. Frångår inte fakta att Jan Myrdal vurmar för Diktaturer.

  Han tycker att KINA gör rätt i alla lägen. Dessutom tycker han uppenbarligen att det är helt ok att massmörda folk för att Staten har rätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s