Petra Mede

Petra Mede har tydligen sadlat om från dansare till ståuppare efter att ha skadat ryggen. Ryggproblematik innebär att vi har en gemensam nämnare Petra och jag. En annan gemensam nämnare är hennes sinne för malplacerad humor – jag bara älskar malplacerad humor. Gud så otroligt kul detta är. Speciellt hennes coola efterspel ger henne en 10 poäng av 10 möjliga.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Annonser

3 reaktioner på ”Petra Mede

  1. Jag vill bara säga att jag tycker Petra verkar va en jättebra person. Absolut min favvo-komiker! Hoppas hon tar tag i sitt ryggproblem, så att hon blir bra!

    Kram till Petra =)

  2. Tack för dom värmande orden till Petra, själv tog jag oxå åt mig har haft massor av besvär i ca 10 års tid, har nu varit i strängnäs och fått diagnosen SRS och skall opereras om ca 3 veckor. Skönt att få höra att det blivigt mycket bättre för dig och det verkar som om du verkligen kan rekomendera detta? Är själv mycket orolig inför detta.
    Mats.

  3. Hej, läste en broshyr om SRS, ryggproblemet där Petra figurerade. Jag har själv haft SRS ca 15 år och grät när jag läste om Petras liv. Jag har stelopererat mig i Strängnäs.(specialister på ryggar) och fått ett nytt liv utan smärta. Läste att Petra ej vågade operera sig, förstår rädslan. Men jag vill nå henne och be henne vända sig till Strängnäs där de har bäst resultat i Sverige. Dessa operationer är rutin för dem. Tyckte så synd om Petra när jag läste om hennes SRS. Har Petra någon gästbok där jag kan ge henne rådet om Strängnäs?

    Kram Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s