Våldtäkt på våra delfiner

I en fortsättning på den mångfasetterade och nyanserade debatten om tidelag bidrar här Svd:s ledarskribent Per Gudmundson med sina tankegångar (eller kanske rättare sagt, åsikter). Denna gång gäller det inte hönor utan delfiner. Faktum är att det blir lite intressant i sammanhanget med könsneutrala äktenskap och kristna värdekonservativa ståndpunkter, som om det är samma avskiljare vi genom olika åsikter flyttar efter behag? Om det är något som kristendomen fört med sig genom historien så är det den fundamentalistiska hållning till just tidelag och där verkar Gudmundson sälla sig, om än något implicit.

SVEDiMF:s webplats har vi förövrigt här och deras remissyttrande över SOU 2007:16 med förslag till lag om fastställelse av könstillhörighet i vissa fall, här.

Tillägg: Andra bloggskribenter fokuserar mycket på SVEDiMF:s websida och dess innehåll; nu har man baske mig sett allt och ur led är tiden etc, etc… Vad skiljer sig denna livsåskådning mot exempelvis världens alla religioner? Är de mer trovärdiga än Svenska delfin-i-människokropp-förbundet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s